Más a két garázs de mitől? Illetve nekem lent nincs is annyi hely mint az első képen egy járműnek ez csak a garázs helytől függ vagy valami fejlődős szar?
a WOT-nak régen is pénzéhes tulajai voltak de amióta egyre híresebb lett még jobban a pénz számít
majd rájössz idővel hogy mekkora előnyben van az aki prémiumot és aranyat használ
vannak "véletlen" történések játékban amiket ha rendszeresen fizetsz valahogy ritkábban fordulnak elő :D
2017. jan. 22. 23:45
2/12 anonim válasza:
A rozsdás garázs az alap garázs, a szép tiszta pedig a prémium. Azért van ennyi helye mert valószínűleg vett (ami amúgy nem drága mert akciósan 150/hely+ha eladod az ajándék tankokat azzal is szerezhetsz párat).
2017. jan. 25. 17:09
3/12 anonim válasza:
Ha veszel prémium felhasználót, akkor kapsz egy tiszta garázst is ajándékba (kis gesztus), de bármikor modolhatod és olyan garázst raksz be, amilyet akarsz (akár azt is amit akkor kapsz, ha prémiumot vettél).
Első te meg zárd el magad légyszíves.
2017. jan. 26. 21:30
4/12 anonim válasza:
Ja mond azt hogy nincs igazam.Prémiummal 1 hónap alatt 1-2% ot nőtt a winratem anélkül meg ugyan annyit csökkent ez véletlen biztos 20k csata után, igen véletlen.
2017. jan. 27. 09:37
5/12 anonim válasza:
Hát te ritka szerencsétlen vagy. Prémiumom mikor volt ugyanolyan nyomorultakat kaptam magam mellé, ugyanúgy mentek a földbe a lövések (még ha nem rosszabb volt abban az időben). Tanulj meg játszani és ne másra kend a bénaságod. Ennél gyerekesebb nem is lehetnél. Ha valakinek adja, akkor az prémium miatt van/csal/a wg veled akar kib@*ni. Nincs semmi ilyen, és soha nem is volt.
2017. jan. 27. 14:02
6/12 A kérdező kommentje:
Kaptam egy hét ingyen prémet gondolom valami kezdő ajándék és lejárt most nincs is kedvem játszani elég szar ez a nagy különbség tipikus vagy perkálj a WG-nek vagy szopsz
2017. jan. 27. 18:43
7/12 anonim válasza:
Ez úgy van ahogy mondom.Nem egy tag akivel játszok ugyan ezt látja nem a semmibe beszélek.RNG-t sem random osztja a WG.Ha rendszeres fizető vagy "szerencsésebb" a sorsolás és találati arány is.Az a szerencsétlen aki ezt nem veszi észre és tömi a WG zsebét.
2017. jan. 27. 23:26
8/12 anonim válasza:
"Az a szerencsétlen aki ezt nem veszi észre és tömi a WG zsebét."
Nem inkább pont, hogy az a szerencsés? Te se tudod követni a saját logikádat mi?
Ja, hogy te azt mondod, hogy úgy van, akkor úgy van. Oké főnök! Lefogadom te is valami 40%-os szerencsecsomag vagy, aki másokra keni a saját balkukkerságát.
"Hackelt!", "Sokat fizetett a játékért!", "Neki adja az RNG direkt nekem meg nem!".
Az ember azt várná, hogy 20k csata után több eszed van. Nőj fel...
2017. jan. 27. 23:59
9/12 anonim válasza:
Szövegértés haver. Te tudod, tömjed csak a WG-t ha neked úgy jó.
2017. jan. 28. 00:45
10/12 anonim válasza:
Valamennyire talán befolyásol a prémium,de nem annyira hogy gyökeresen megváltoztassa a játékot. Lehet hogy szerencsésebb MM-et kap,esetleg jobb játékosokat maga mellé. De prémium nélkül is lehet valakinek 55+os winrateje és unicum statja. Aki meg nem tudja 51% vagy afölött tartani a winratejet egy zöld stat mellett az nem jó játékos, nem a WG-t kell hibáztatni és kész. Másrészt meg ha valóban befolyásol a prémium akkor annak az az oka hogy akkor vesz valaki újra prémiumot ha úgy látja mégéri,gyorsabban fejlődött,több pénzt keresett és volt sikerélménye a prémium fiók időtartama alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!