Miért csak 3.99 Gb használható a 8-ból? Tudom, hogy 80 ilyen kérdés volt már és angol fórumokat is néztem de sehogy sem jó
Figyelt kérdés
Ma vettem észre de lehet már tegnap is így volt,nem tudom. Tegnap új procit tetettem a gépbe,nem tudom,hogy a szerelő elállíthatott valamit? Elképzelni nem tudom mi van már..Mindig baj van ezzel a géppel és hiába keresek megoldást a neten,soha nem működik semmi..A BIOS-ban sem találom a memory remapping-ot.
"Hardverek számára fennttartva: 4015MB".. Hát ha van valakinek valami új ötlete
2017. jan. 22. 13:31
1/5 anonim válasza:
Ha szám szerint tudod, hány ilyen kérdés volt, akkor el is olvastad őket, ennek ellenére kérdezni továbbra is képtelen vagy...
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a hasznos választ inkább visszaviszem a szerelőhöz
2017. jan. 22. 13:40
3/5 anonim válasza:
Procinak mi köze lenne a ram-hoz?
Vidd vissza a szerelőhöz, mi sem vagyunk médiumok + amit leírtál egy összevisszaság...
5/5 anonim válasza:
Igen, ez utóbbit nem ártana tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!