Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy 1 félidő...

Miért lehet az, hogy 1 félidő után elkezd nagyon szaggatni a Fifa 17? Nem bírja a CPU?

Figyelt kérdés

Meccs közben végig 85 és a legmagasabb kihasználtság között van a proci,az átlag úgy 92 körül lehet. Vajon azért kezd el elviselhetetlenül akadozni mert nem bírja ezt végig?

Legkisebb graf.beállításokkal is próbáltam,más program pedig nem megy

I5 661 3,33 GHz.

2017. jan. 21. 09:30
 1/2 Camorri ***** válasza:
100%

Nézz rá a hűtésre.

Ilyen problémám nekem is volt régen, és kiderült, hogy eltört az egyik propeller, és így túlmelegedett a procim.

Ha azzal sincs gond, akkor meg esetleg vírusra tippelek, ami lassítja a géped.

2017. jan. 21. 09:34
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösz a választ

1 héttel ezelőtt vittem szerelőhöz a gépet és mondtam,hogy ellenőrizze le de nem volt vele semmi. Arra is megkértem,hogy próbáljuk meg egy erősebbel a Fifa-t,egy 4 magossal és azzal már jól ment. Azon gondolkozok,hogy vissza-e menjek érte,mert beszámítja ezt és nem lenne drága.

Lehet,hogy szimplán csak kevés ez a proci az amúgy is sokat zabáló Fifá-hoz

2017. jan. 21. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!