Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Digi tv-n használja vki a...

Digi tv-n használja vki a felvételt?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem akik felvételt is szoktak készíteni!

Kingston pendrájval működik a felvétel, de egy 2 terrás háttértárral már nem!

A HD-Box felvételnél EXT3-mat használ (kiírta hogy ilyenné formázza).

Leformáztam mert őkelme nem volt arra sem képes, de így sem látja, érzékelni viszont érzékeli.

Ki milyen nagyobb háttértárat használ PVR (felvételi) üzemmódhoz? Mert akkor olyat vennék én is hozzá!

2017. jan. 20. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
128BG-os SSD. A pendrive alkalmatlan a felvételre és a settopbox nem ismer fel nálam semmilyen HDD-t. SSD-re rögzítek majd azt mentem HDD-re...
2017. jan. 20. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Na már így közelebb vagyok, csak azt nem vágom miért nem jó neki a hdd? 1x sikerült név szerint is kiírnia soha többször, de akkor se tetszett neki.
2017. jan. 21. 05:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom. kipróbáltam háromféle!! settopboxot és 3 féle HDD-t, volt közte külön áramforrásos meg sima USB-s is de fel sem ismerte egyik box egyik HDD-t se. Csak a pendrive-ot és az SSD-t. A pendrive nem jó erre a célre ezért maradt az SSD.
2017. jan. 21. 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezzel jó!! (teszteltem!)

Skydigital SKY16T fekete merevlemez dokkoló!

A digi doboz 2x indult újra, szépen ext3-ba leformázta és hát fas?a! Csak hagyni kell hogy a set top box végezze a dolgát!

2017. febr. 5. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!