Lehet vírus? Hogy tudom kideríteni?
Figyelt kérdés
A Windowst az Office-hoz "kapott" autoKMS programmal aktiváltam. Észrevettem, hogy belerakta magát a windows mappába, és futott folyamatként. Kitöröltem mindenhonnan (windows mappa, regedit, stb). Elképzelhető hogy vírus, vagy bármiféle adathalászprogram is volt egyben? Gondolom lehetséges, de hogy tudom kideríteni, hogy az volt-e, és ha az volt, akkor megszűnt-e már a baj azzal, hogy kitöröltem mindenhonnan? Eset smart secutiry végig be volt kapcsolva, legfrissebb verzióval, aktiválva. Egyszer sem riasztott.2017. jan. 19. 12:32
1/4 anonim válasza:
Vírusírtót futtatál már le?
Az a baj, hogy ezt nehéz megmondani mert az AutoKMS alapból rendszerbe piszkál kicsit...
2/4 A kérdező kommentje:
Nem is egyszer.. semmit nem talált. Még irányíottan is futtattam.
2017. jan. 19. 12:59
3/4 anonim válasza:
Igen, megszűnt... az aktivátorod. A KMS ugyanis a 30 napos próbaidőszakot tolja ki újra és újra. Szóval így, hogy eltüntetted, majd szépen le fog járni az Office.
Amiúgy minek szenvedsz ilyenekkel, miért nem telepítesz egy LibreOffice-t? Mit használsz amit az nem tud, csak az MSOffice?
4/4 A kérdező kommentje:
A windowst (is) aktiváltam ezzel. Az office nem nagyon érdekel.
2017. jan. 19. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!