Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom aztali Pc-re...

Hogy tudom aztali Pc-re lementett fényképeket, filmeket nem LCD nem "okos" Tv-n megjeleníteni?

Figyelt kérdés

Samsung UE37C6000RWXXH Tv-n szeretném családi fotókat - filmeket aztali Pc-ről átadni - lejátszani. T-Home előfizetök vagyunk. Úgy tudom, ha egy belső hálózatot alakítok ki ennek mennie kell. Az asztaliban nincs WiFi kártya, vezetékes kapcsolatot tudok létrehozni.

Ha a Tv LAN bemenetét összekötöm a Thom router egyik LAN kimenetével a Tv Forráslista menüjében két Forráshely jelent meg:

DLNA1 DCM-704.....DMS:10

DLNA2 itt a Pc neve van kiírva. Ezt aktivizálom >> Media Play >>> Megjelenik a Play menűválasztéka: Video - Foto - ...... >> belépek a Foto-ba >>>> kiírt üzenet: nincs fénykép fájl az alkalmazás eszköztárában.

Pc-n Win 10 fut, fényképek a Képek (Fő)Mappában vannak.

Jó lépések voltak ezek? Ill. hol csúsztam el?

Köszönöm a segítséget.

2017. jan. 17. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Vidd át usb-re úgy a legegyszerűbb, mást nem tudok. [link]

Vagy PC-ről vidd be közvetlen HDMI-vel, ennyi.

2017. jan. 17. 12:15
 2/4 coopper ***** válasza:

Szia.

"Samsung ALL share" keress rá töltsd le, telepitsd és használd : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

Sok sikert.

üdv

2017. jan. 17. 12:23
 3/4 coopper ***** válasza:

Bocs, vedd nem megtörténtnek a hozzászólásomat elkerülte a figyelmemet a nem "okos" leirás.

Üdv.

2017. jan. 17. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:

A külön adathordozóra átírást (pendrájv, külső HDD) már unom. Sose akkor találja ki a család / vendég amikor épp ki van írva, meg keresni kell melliken van. Épp ezért szeretném ezt a hálózatos módot aktivizálni. Az asztalo Pc és a nappaliban lévő Tv között van egy szint, kábellal macerás.

A linkelt oldalt néztem, de még ne jött össze. Ha ebben tudnál részleteket leírni >> köszönném.

2017. jan. 17. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!