Hogy tudom aztali Pc-re lementett fényképeket, filmeket nem LCD nem "okos" Tv-n megjeleníteni?
Samsung UE37C6000RWXXH Tv-n szeretném családi fotókat - filmeket aztali Pc-ről átadni - lejátszani. T-Home előfizetök vagyunk. Úgy tudom, ha egy belső hálózatot alakítok ki ennek mennie kell. Az asztaliban nincs WiFi kártya, vezetékes kapcsolatot tudok létrehozni.
Ha a Tv LAN bemenetét összekötöm a Thom router egyik LAN kimenetével a Tv Forráslista menüjében két Forráshely jelent meg:
DLNA1 DCM-704.....DMS:10
DLNA2 itt a Pc neve van kiírva. Ezt aktivizálom >> Media Play >>> Megjelenik a Play menűválasztéka: Video - Foto - ...... >> belépek a Foto-ba >>>> kiírt üzenet: nincs fénykép fájl az alkalmazás eszköztárában.
Pc-n Win 10 fut, fényképek a Képek (Fő)Mappában vannak.
Jó lépések voltak ezek? Ill. hol csúsztam el?
Köszönöm a segítséget.
Vidd át usb-re úgy a legegyszerűbb, mást nem tudok. [link]
Vagy PC-ről vidd be közvetlen HDMI-vel, ennyi.
Szia.
"Samsung ALL share" keress rá töltsd le, telepitsd és használd : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Sok sikert.
üdv
Bocs, vedd nem megtörténtnek a hozzászólásomat elkerülte a figyelmemet a nem "okos" leirás.
Üdv.
A külön adathordozóra átírást (pendrájv, külső HDD) már unom. Sose akkor találja ki a család / vendég amikor épp ki van írva, meg keresni kell melliken van. Épp ezért szeretném ezt a hálózatos módot aktivizálni. Az asztalo Pc és a nappaliban lévő Tv között van egy szint, kábellal macerás.
A linkelt oldalt néztem, de még ne jött össze. Ha ebben tudnál részleteket leírni >> köszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!