Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vissza tudom hozni? Excel.

Vissza tudom hozni? Excel.

Figyelt kérdés

Feltettem egy xlxs fájlt a facemre, itthon letöltöttem. Dolgoztam benne, és folyamatosan nyomtam a Mentés gombot.

Nem ajánlotta fel hogy mentsem másként semmi, így azt hittem menti. A benti gépem ráment olyankor, vagy felhoz egy ablakot, hogy mentem e.

Elveszett végleg? Nem menti el valahova legalább félig meddig?

Én nem találom sehol. Az excelbe is néztem a legutolsó dokumentumokat ahol felhozza, de semmi. :(

Nincs remény?

2017. jan. 16. 20:47
 1/4 anonim válasza:

Esetleg a böngészőben nézd meg hova van beállítva a letöltés.mappája. Ha folyamatosan mentetted.nem létezhet hogy nincs ott a gepeden. Keress mindenhol xlsx fájlokat

*.xlsx

2017. jan. 16. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Az Open gombot nyomtam meg. Kinyitottam, folyamatosan dolgoztam benne és folyamatosan nyomogattam a Mentés gombot.

Nem találom azóta sem, mintha meg se nyitottam volna.

:(

2017. jan. 16. 21:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Segített a *.xlsx keresés a Sajátgépben, megtaláltam.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Ezer kő esett le rólam, nem kell újra csinálni!

Köszönöm szépen!

2017. jan. 16. 21:10
 4/4 anonim válasza:
Örülök, hogy megtaláltad :) Nagyon szívesen!
2017. jan. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!