Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az miert van hogy FPS jatekokb...

Az miert van hogy FPS jatekokban, gepen alig tudom kezelni mert az erzekenyseg rossz vagy en nem tudom mert Xbox on meg jol megy szerintetek?

Figyelt kérdés
Valaki tudna adni tanacsot?

2017. jan. 16. 18:06
 1/3 anonim válasza:
Mert teljesen más xboxon játszani mint gépen. Ha az érzékenység zavar, lehet rajta állítani és gondolom lövöldözős játékról van szó, xboxon van egy minimális rásegítés a célzásra.
2017. jan. 16. 18:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Ertem!Mert mar vagy 5db jatekot vettem PC re de az osszes nel rossz ahogy huzzom az egeret
2017. jan. 16. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Xboxon mindenkinek nagyjából ugyanolyan irányítója van, nagyjából ugyanúgy beállítva (bár ott is lehet az érzékenységet állítani).

PCn sok embernek külön játékra készült egere van és úgy egyáltalán az olcsó egerek csak arra valók, hogy a Windowsban bökdöss vele, játékra teljesen alkalmatlanok.

2017. jan. 17. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!