érdekelne a géz számítógép közül hogy melyik a jobb?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik érné meg jobban nekem, a fő szempont, ho ne lassuljon be, nem használnám nagyon extrém dolgokra,de néha szeretnék rajta játszani is, és jó lenne ha azok is futnának rajt, az egyik egy kis asztali gép, abban nincsen merevlemez, és az is érdekelne, hogy abba milyen típusút kéne venni. küldöm a linkeket:
2017. jan. 16. 17:39
2/3 anonim válasza:
Rossz az ár-érték arányuk, egyiket se vedd meg, itt biztos találsz olyan embert, aki egy megadott összegből ki tudja hozni a legjobbat
3/3 A kérdező kommentje:
Az lehet, de nekem nagyon fontos lenne hoy kis helyet foglaljon azert ezeket neztem
2017. jan. 16. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!