Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy nagy problémám lenne ha...

Egy nagy problémám lenne ha tudok segíteni elmult napokban counter strike-én játszotam és valamilyen okból eltünt a pénzem, és az ammom egy Zombie szervere kell itt gondolni egyiknap megvolt de már a mai nap során eltünt mitől?

Figyelt kérdés

2017. jan. 15. 08:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Vagy szerver restart volt, és mindenkinek lenullázták, vagy ha valakinek megadtad az adataid, és az ellopta, esetleg feltörték a felhasználódat.

Egyébként van egy limit, ami felett a szerver nem tárolja el az ammódat. Lehet, túllépted, és a felesleg eltűnt; vagy szimpán nem tetted be a "bank"-ba.

2017. jan. 15. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:

én is ere gondoltam hogy szervert újra rakták jelszó törést ilyesmi nincs a szeron nem kellet be regisztrálni

Na mindegy köszi :) újra kezdem .....

2017. jan. 16. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!