Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyi GTA5 ONLINE-ban a...

Mennyi GTA5 ONLINE-ban a kezdőtöke?

Figyelt kérdés
egyaltalan min mulik meg akarom venni es neztem gameplayeket a kezdesröl es minden vidosnak mas a kezdotokeje min mulik vagy semmin az is erdekel h akinek megvan az mennyvel kezdett megmondom oszinten ertek a jatekhoz kb 30 gta5os videost nezek tudom is h mit szeretnek eloszor venni a penzbol csak azt nem tudom hogy mi befolyasolja amugy eloszor ceo_t szeretnek venni :D noobok keruljenek és fikázok is :D

2017. jan. 14. 16:18
 1/3 Darius33 válasza:
Tudtommal 200 000 $.
2017. jan. 14. 19:03
 2/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt csak mert valaki 3millaval kezd valaki 16tal videosok nem tudom
2017. jan. 15. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Fiókon belül közös kassza van ha nem tévedek(~mindegyik karakter hozzáfér), anno azoknak akik első körben megvették járt 500k, ez a legtöbb amivel indulhatsz ha nem tévedek(leszámítva persze a shark cardokat). Milliókat nem kapsz, mert a shark cardok miatt nem lőtték le már régen az online t.
2017. jan. 25. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!