Windows 10 miért indul folyamatosan újra?
Sziasztok
Az a bajom hogy tegnap letöltöttem a Windows 10-et a Notebookomra és amikor bekapcsolom folyamatosan ki írja hogy problémát észlelt és hogy újra indítja és amikor újraindul megint ki írja hogy problémát észlelt és ezt így folyamatosan és nem lehet vele mit kezdeni nem tudok vele semmit csinálni tehát az lenne a kérdésem hogy ezt valahogy meg e lehet csinálni vagy letörölni a biosbol a Windows 10-et vagy erre van valamilyen megoldás ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Egy félórája sikerült ugyanezt a hibát orvosolni egy különbséggel hogy nekem régebbi az oprendszerem.
A problémát egy 2 napos win frissítés okozta. Nekem nem indult újra hanem nem kapcsolt ki-újraindult.Egy rendszer visszaállítás megoldotta.Esetedben nem hiszem hogy lenne ilyen pont. Telepítőt berakod és válassz egy javítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!