Mi lehet a FlashPlayer el?
Szeretnék használni egy cset oldalt ami flash kell de pedig fent van a gépemen a legfrissebb flesh a 24.0.0.201 NPAPI meg a PPAPI modul is , a cset oldalt a internet explorer 11 bőngészőben használnám a bővitmény is bevan kapcsolva a shockwawe aminek tudom bekapcsolva kell legyen de ennek ellenére nem jön be a cset oldal , amugy a HotDog nevű cset oldalról van szó ami megszokott nyitni egy külön ablakot de most nem jönn be olyat ír nincs a gépemen flash vagy frissícsej újra miközben fent van a legfrisebb , érdekes módon a firefox böngészöben bejön csak az explorerben nem.
De mi lehet a probléma , valakinek van ötlete ?
Csak tegnap otta van ez hogy a explorer 11 ben nem tudom megbyitni a cset oldalt , youtube videokhoz is kell flash azzok mennek a videok , de most akkor ezekszerint a explorernek ez valami híbája ?
Windows 8.1 rendszerem van a gépemen de mondon csak tegbap otta van ez hogy a hotdog cset ami flash klienses nem tilölti be a csetet annak ellenére hogy fent van a legfrisebb verziós flash.
Az edge böngésző az mien ? Az a explorer 12 böngésző akkar lenni ? Ottis vannak híbák ?
Firefox miert nem jo? Edgeben is tiltva van, lassan a Firefoxban is lesz.
Es nem, a youtube mar nem hasznal flasht.
De csak ennél a egy oldalnál van ez hogy nem tölti be a cset ablakot mint korábban , akkor ezzek szerint a microsoft variált a interner explorer böngészöben két napja ?
Amugy mi a külömbség a NPAPI meg a PPAPI beépülő modul között , minda kettönek fent kell lenni hogy egy flash oldal megfelelően műkődjőn , itt most nem a hotdog csetre csetre gondolok hanem más flash tartalmu oldalakra ?
Mert régebben mongyuk ilyen 2 éve ha telepitettem flash playert akkoriban a 11 vagy a 12 volt és külőn volt olyan hogy flash player plugin mint ahogy most van hogy NPAPPI meg PPAPI.
De még ha ujra is telepitem a gépem akkor is az alapértelmezett internet explorer böngésző nem lesz olyan mint korában ?
A goggle chrome meg a firefox on műkődik a hotdog csak az explorerben nem.
De melyik a legjobb és gyprs böngésző amit érdemes akkor az explorer helyet hosszu távon használni ?
Akkor már a expkorernek véglett be felegzett ? Expooler 12 nem lesz már ?
Vagy ez a új böngésző nilyen az edge ?
A crome elvilleg a leggyorsabb böngésző nem ? Cheome még betölti a hotdog csetet ami ugye flashel műkődik , firefox is fent van a gépemen ott is mükődik csak én az explorerhez azoktam hozzá már régitta és pont ott nem mükődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!