Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen kompetenciákat fejlessz...

Milyen kompetenciákat fejlesszek, mi sajátítható el gyorsan? Gyors tudás kellene

Figyelt kérdés

Nem szeretnék részletesen belemenni az élettörténetembe, többséget úgy se érdekelné. A lényeg, fél év múlva nekem munkába kell állnom.

Főállásba kell dolgoznom, és mellette próbálnám képezni magam valamilyen irányba.

Van jelenleg fél évem, hogy ne mcdonald vagy a postán kössek ki. Alapszinten word és excelt kezelek, de értsd tényleg alap. Nyelvtanulás folyamatban. Igazából sajnos más említésre méltó nincs... Érettségi, igen...

Alapjáraton véve jó fog az agyam, és informatika területen gondolkozok, mint pl rendszergazda. Minden pozíció érdekel ami informatikával kapcsolatos, gyorsan elsajátítható és ellehet helyezkedni vele minimálbér feletti fizetéssel.

Tudom ez a kérdés tökéletes táptalaja a trollok etetésének, de nem vagytok benne az élethelyzetemben, koromat se tudjátok. Ez csak egy utolsó segélykiáltás, amire talán valaki tud mondani valami hasznos választ, és ötletet ad milyen irányba tereljem az életem.

Ha informatikán kívül, van valami jó ötlet, igazából az is jöhet :) Lényeg, most még van néhány hónapom rengeteg tudás belegyömöszölni a fejembe

2017. jan. 9. 23:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!