Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Samsung Galaxy S7 vagy Apple...

Samsung Galaxy S7 vagy Apple Iphone 7?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

iPhone 7.

Szerintem egyértelmű. Én most váltottam iPhone-ra, pár évnyi szemét android után, szerintem 1000x jobb...

2017. jan. 9. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
lehet lepontozni hulladék android fanok :DDD attól még a szeretett rendszeretek 1 sz..r
2017. jan. 9. 20:54
 3/4 anonim válasza:
én feljebb vittem neked :D egyébként ja, már a 6s is gyorsabb mint a 7 bár a galaxy s7 kamerája jobb az miatt sírtam is 1 napig a sarokban, de egyébként nekem jobban bejön az egész rendszer meg az anyaghasználat. nem vagyok iphone b*zi most sima 5-öm van.sony xperia SP után, nekem jobban bejött az IOS meg a formája. most tervezek venni iphone 7-et bár elég erősen gondolkodok h 6s-t vegyek-e
2017. jan. 11. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem 4 van de az sokkal jobb mint bármelyik ... android.
2017. jan. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!