Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem találja a számítógép...

Miért nem találja a számítógép a nyomtatót, amikor a telepítésre kattintok?

Figyelt kérdés

EPSON több funkciós gépemmel szeretnék nyomtatni, de a szg. nemt alálja a nyomtatót, amikor telepíteni szeretném.

Külön CD-m van, de úgy láttam,hogy a scen része már fenn van a gépen, ezért gondoltam,hogy a nyomtató is. Egy éve a szoba másik sarkában van a szg..és amikor összeszereltem újra az EPSON-nal akkor még nem telepítettem, mert nem volt festékem. MOst vettem...és szeretnék nyomtatni vele...Miért nem találja a nyomtatót?

2017. jan. 9. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ami drájver fent van a gépeden vakarjál le róla mindent! Indítsd újra a gépet végezz egy velős tisztítást pl a Glari nevű programmal, restart majd telepítsd fel a drájvereket, a gépet közbe kapcsold be. ellenőrizd hogy a roztered látja-e egyáltalán a nyomtatót!
2017. jan. 9. 08:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Az USB szokott trükközni, a telepítő gyakran igényli, hogy kizárólag telepítés közben csatlakoztasd (ne előtte). De most, hogy a driverek részben fent vannak, praktikusabb lenne leszedni őket (csatlakoztatás nélkül), majd kezdeni az egészet előröl. Ő be fogja kérni majd a kábelt, ha itt az ideje.
2017. jan. 9. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!