Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elkaptam egy olyan számítógépe...

Maquina kérdése:

Elkaptam egy olyan számítógépes vírustfélét, amely a fájlokat ikonszerűen jeleníti meg. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Amiatt, hogy ikonként jelenik meg, nem tudom használni a fotókat például, ha fel akarnám tölteni valahová. Már elterjedt az összes pendrive-omon és memóriakártyámon, de formázással se tudom eltávolítani. Valakinek valami ötlete, hogy hogyan szabadulhatnék meg tőle?
2017. jan. 8. 11:12
 1/2 tabaki ***** válasza:

„Amiatt, hogy ikonként jelenik meg, nem tudom használni a fotókat például, ha fel akarnám tölteni valahová.”

Hát, bocs, de az én szegényes ismereteimmel ez a történet egyáltalán nem tűnik kereknek. Miért ne lehetne használni vagy feltölteni valahová attól a fájlokat, hogy ikonként jelennek meg? Az idézett mondatnak én semmi értelmét nem látom. Ha a fájlok használhatatlanok, annak valami sokkal nagyobb disznóság lehet az oka, és már valószínűleg nem is képek. Egyébként meg egy kicsivel részletesebben is beszámolhattál volna arról, hogy milyen kiterjesztésű fájlokról van szó, mi utal arra, hogy a jelenség vírusnak köszönhető, hol látod őket ikonként, mi történik, ha megpróbálsz listamegjelenítést kérni, stb.

2017. jan. 8. 20:40
 2/2 anonim válasza:
Ha még aktuális: valószínűleg ramsomwere vírus, utána kell járni, melyik fajta, és ha van már rá mód, akkor lehet, hogy vissza tudod csinálni. Spora-ra pl még nincs mód (én is megkaptam)
2017. febr. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!