Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha AVI formátumú videot...

Ha AVI formátumú videot szeretnék kiírni DVD-re, akkor mit kell választanom a Nero Burning Rom-ban?

Figyelt kérdés
DVD-Rom (ISO)-t vagy DVD Video-t???
2010. máj. 4. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ISO-t de ha nagyobb mit 2GB akkor az UDF-t.Feltételezem AVI maradjon a formátum írás után is.
2010. máj. 4. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
nem a DVD videót használd inkább mert a DVD-k csak így játsszák le
2010. máj. 4. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Megjegyzem ahhoz,hogy DVD videó formátum legyen.hogy az asztali is vigye(mem divx-es) előbb konvertálni kel. De mivel AVI ról szól a kérdés az első válasz a helyes amit szintén Én írtam. :)
2010. máj. 4. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:

És még olyan is van hogy UDF/Rom vagy fordítva.

A pendrive-nál miért van az hogy nem kell "égetni" (azt hiszem ennek nevezik) arra ráteszem és később törölhetem is. Mindegy van aki megmutassa, csak magamnak akartam. De jobb egy hozzá értőtől eltanulni.

A válaszokat köszönöm.

2010. máj. 4. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem jó ha csak gépen tudom nézni. Csak kiakarom írni, hogy meglegyen. Nem akarom konvertálni.
2010. máj. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!