Egy Dual DDR3 1333 MCP61M-M3 V:1.7 alap, egy 450W KT-2007 Táp (ne kövezzetek meg, ez volt ráírva) és egy Athonlom II X2-es proceszor?
Régen volt benne egy GeForce 9800 GT videókártya,amivel állítólag az volt a baj,hogy nem volt bele illő.
Nos én ehez nem értek,ezért elfogadtam,hogy oké az a baj
Igen,tudom,hogy nagyon gyenge gép,de ritkán használom..levegő párti vagyok és most lett egy kis szabad időm ezért leülnek játszani picit.
A GT9800 amíg meg jól teljesített a játékokkal amikkel játszottam(Tera,Vindictus stb)
És első kérdés.
Miért volt rossz bele?
Második.
Milyen videókártyát tudtok ami hasonlóan erős és jó lenne a gépbe?
nem tudom miért volt rossz bele,elvileg bele kell hogy férjen a micro atx lapba.
kérdés hogy mennyi pénzed van a fejlesztésre.
Belefért lazán..csak utána meghalt
Hát pénz az volna de nem érné meg..
Ez volt akkor 20 ezer körül
És kb ennyiért szereretnék egy hasonlóan erős kártyát
11e körül van phenom II x4 840-es proci a jófogáson,én mindenképp ezzel kezdeném.
20-ért nehéz jó vga-t venni.hardveraprón van hd 7850 2gb ddr5 rammal.esetleg gt 730 10e körül..ez gyenge kari,kb annyit tud mint a régi 9800-asod.
Procit nem akarok cserélni..
Ezzel is jól ment az amit játszottam és nekem bőven elég:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!