Miért akadozik a kép? Ha felrakom a pendrive-re a filmet miért akadozik a kép? Ilyen tévénk van. Philips 32PFL7404H Full HD
Milyen a formátuma? avi, mkv?
Egyébként a fájlméret a lényeg, hanem a felbontás és a tömítés. A felbontás a netról leötlött filmeknél a fájlnévbe is benne van.
Az hogy elvben képes egy TV lejátszani a videókat, nem azt jelenti, hogy ezt résmentesen meg is tudja oldani.
Nekem egy 106 cm-es Philips csinálja ugyan ezt.
Már mindent kipróbáltam: Pendrive, memkártya, formátumok, konvertálás. Mintha minden mp.-ben kihagyna egy kockát, és ha hyelyén feketeség lenne. a szervízben azt mondták hogy ez "ennyit tud" Örüljek hogy működik. :)
Nekem még hagyományos nagy képernyős, képcsöves TV -m van (mostanában tervezek LCD TV -t venni, de akkor Philipset már nem veszek. :P :D)
Jelenleg egy ilyen médialejátszóval oldom meg a netről letöltött filmek, sorozatok nézését:
Merevlemez nélküli változatot vettem, 9900 Ft (kuponnak, amit az oldal a képembe nyomott 8900 Ft volt és ingyen szállítás. Sajnos az a változat most nincs nekik. Nagyon jó kis cucc, bevált már egy éve megvan. Az USB -n kívül van hálókártya is benne, illetve mellékeltek hozzá USB Wi-Fi adaptert is, ami még számítógéppel is működik, megfelelő driver megkeresése után.
Lejátszik szinte mindent mkv, avi, mp4, DVD iso, stb. Alig volt olyan ami kifogott rajta. Szépen simán akadás mentesen.
Egyedül a beépített ventilátora hangos, de azt lehúztam az alaplapjáról, mondom minek menjen ha úgy sincs benne vinyó. Hálózaton keresztül a routeremre kötött vinyót is látja, sőt a Windowsos megosztásokat is. Ennyiért szerintem ajándék volt, tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!