Max. Hány perc alatt lehet letölteni 1.6 gb adatot egy 8mb s ADSL internet csomaggal?
Előző vagyok:
Egyébként a letöltésnél mindig ki van írva, hogy a pillanatnyi sebességen mennyi idő míg lejön.
Előző vagyok:
Pont ezért kérdezem mert azt állította az illető hogy neki 8 perc alatt jött le az 1.6 gb s film
Úgy hogy 8mb s az internete
De szerintem ez baromság
13:12 vagyok.. Akkor öntsünk tiszta a pohárba /a Tiedbe is/, ami a helyesírást illeti. Figyeld a kis- és nagy betűimet, mert nagyon nem mindegy!
A letöltendő az 1,6GB /Giga és byte/, az átszámolva 1600MB /Mega és byte/, az internet sebessége 8Mb/s /Mega és bit!/.
Miután 8bit az 1byte, átszámolva 1MB/s /1Megybyte/s/.
És akkor 1600MB osztva 1MB-al, kijön 1600secundum, percben 26,67..
Ok? Üdv: StMiklos
Na figyi Mr.Megabyte!
Most akkor kinek öntesz mit is a mijébe?
Én csak kérdeztem valamit.
Papolsz itt a helyesírásról te kis okostolyás!
Ahhoz képest te is elb..ztad az írást bocsi,hogy szóltam :-))A következő sorba bemásolom amit írtál tanárbácsi. :-))
Miután 8bit az 1byte, átszámolva 1MB/s /1Megybyte/s/.
Szerintem nem Megybyte talán Megabyte
Ja és még a kommented tetejét is elba.ztad:Nézd?
13:12 vagyok.. Akkor öntsünk tiszta a pohárba /a Tiedbe is/, ami a helyesírást illeti.
Az mi az hogy "öntsünk tiszta a pohárba" Wazz...
Igen! Nekem ez az egy hibám volt, a lényeget nem befolyásolta, de minden egyebet jól írtam, vezettem le..
Csak halkan merem megjegyezni a mb és MB között 8 000 000 *-os a különbség.
Mélységesen bocsánatot kérek Tőled!
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!