Higgany kérdése:
Hibakód: 0xc0000034 megoldás?
Figyelt kérdés
Adott egy Acer laptop kb 7-9 hónapos. Win 10 volt rajta. Előfordult, hogy csak úgy újraindult magától. Aztán most bekapcsolás után kék képernyőn kapom az üzenetet, hogy javításra szorul a gép plusz a fenti hibakód. Nem tudom a windowst újra telepíteni mert a fájlok kibontása rész alatt fogja magát és újraindul. Van-e valakinek ötlete hogyan pofozhatnám helyre a gépet?2017. jan. 3. 20:22
1/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=y4DgbdjlKFk próbáld ki ezt
2/5 anonim válasza:
A megoldás az, hogy becopypaste-eled a hibakódot a google-be. Sokkal gyorsabb, mint mögéírni 4 mondatot.
Ha az sem segít, akkor emlékeztetlek, hogy már fizettél a korlátlan magyar nyelvű supportért: [link]
3/5 Dongaben válasza:
Ha van telepítő lemez, akkor a "javítás" lehetőséget válaszd telepítés helyett. Ha ez nem segít, akkor a HDD hibája lehet. Ki lehet venni nyugodtan (Garancia vesztés nélkül.) és másik gépen tesztelni pl. HDSentinel programmal.
4/5 anonim válasza:
A telepítővel az lehet a gond, hogy nem formáztad előtte a merevlemezt. Ha leformázod és úgy próbálod telepíteni biztos sikerül.
Persze ez gondot jelenthet ha fontos adatok vannak rajta.
5/5 A kérdező kommentje:
Formáztam ill. Új partíciót is csináltam. Win7-et sem tudok feltenni :( elindul a telepítés csak közben mindíg újraindul ezért lehetetlen befejezni.
2017. jan. 3. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!