Nektek ki a kedvenc LoL-karakteretek? És miért?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik hőssel a legkönnyebb játszani? Nem vagyok kezdő csak kiváncsi vagyok a véleményetekre:D2017. jan. 3. 15:51
1/10 anonim válasza:
Szerintem Ziggs-el és Lux-al.Ha velük van az ember,az enemy olyan mint a CIF...nem karcol ::)))
3/10 anonim válasza:
Egyik hőssel sem könnyű játszani.. )és innen látszik hogy még is kezdő vagy)
Amúgy a kedvencem gp és teemo... a zónázások miatt szeretem őket!
4/10 anonim válasza:
A kedvencem talán Taliyah, bár egy ideje nem játszottam, mert elég gyorsan végigment egy nerf-buff hullámvasúton és a Rylai-t is gyengítették jelentősen, amit imádtam rajta, de szeretnék majd visszatérni hozzá, nagyon bejött a feelingje.
A legkönnyebbek közé sorolnám talán Warwick-ot, Xin Zhao-t, Annie-t, esetleg még Lux-ot. De velük is nagyon sokat számít a játék ismeret, ítélő képesség stb, szóval egy jó Xin és egy rossz Xin között ugyanúgy mérföldek a különbségek.
5/10 A kérdező kommentje:
3-mas nemvok kezdő:D kajakra ekko main vok 5 ös vok vele 7-es sonával....ja és 30-as szintű vagyok
2017. jan. 5. 19:38
6/10 anonim válasza:
Én meg kajakra már 5 hónapja is gp main voltam, és 30 as szintű, de azt gondoltam hogy vannak noob champek stb...
9/10 anonim válasza:
Nautilus... Mint történeti ,felépítési szempontból ,mint játékban, ő a kedvencem :3 Az a hang *-* Meg az egyik legjobb support :D Főleg a passzív miatt! :D Azután... Nauti volt az 1. 1350 IP-nél többe kerülő champem ,akit megvettem ,és vele lettem 1x lvl 7 :D
10/10 anonim válasza:
Nem 1x ,hanem először :D Bocsi az elírásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!