Normális ha nem szeretnék okostelefont?
4 év facebookozás után (13-17 éves kor) úgy döntöttem, hogy eltünök arról a pletykaoldalról, mert már csak a rosszat hozta rám, viták barátnővel, zavaró tényezők, stb... Én is megvagyok egy gombos telóval, bár 3 éves LG-m van (érintős) ki is használom, pont annyit tud ami nekem kell tőle.
A Facebook után is élek, nem is hiányzik, sőtt, megtudtam, hogy igazából 4-5 embernek vagyok fontos a családon kívül. :) Mert karácsonykor és újévkor mindenki tett rám magasról, volt aki az én smsmre sem válaszolt, nemmintha sok embernek írtam volna... Még csak nem is keresnek :D
Lehet élni nélküle, sőtt...
Ez teljesen normális,más érdeklődési köröd van.
A Facebook nélkül valóban lehet élni,bár nekem is csak azért van hogy akik nagyon fontosak tudjam velük tartani a kapcsolatot ha más nincs.
Másrészt egy jó okostelefont sok dologra lehet használni,kezdve a navigációtól a szórakozásig bármire.
De a kortársaid meg jellemzően csak villognak vele,meg nem használják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!