Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kékhalálozik a gépem, miért?

TheMatyi02 kérdése:

Kékhalálozik a gépem, miért?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja vettem egy gépet radium.hu ról.Felraktam játékokat ment probléma nélkül. Bátyám mutatta nővéremnek egyszer hogy milyen gyors. Akkor kékhalálozott először. Utánna meg folyton. Bekapcsoltam kb 5 perc és kékhalál. Mostanába abba hagyta de most megint. Azt mondták szedjem ki a ramot meg vidikarit fújjam ki és vissza. De elveszik a garancia. Win 10. A régin win 7 volt kb 3 éve volt rajta és semmi baja. Win 10 et meg vissza akarom állítani 8.1 re vagy 7 re de nem lehet.

#Windows #kék halál #rádium #operációs program
2017. jan. 2. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy akarod visszaállítani a 10-et 8.1-re vagy 7-re?

Azt csak akkor lehet ha az egyikről frissítettél, és megvan a windows.old mappa. De olyan, hogy lehet választani melyikre, olyan nincs.

Nincs rajta vírus?

2017. jan. 2. 14:56
 2/3 Derwer ***** válasza:

A kék halál hardver vagy driver hibát jelent általában.

Kezdésnek Érdemes memtestet futtatni (van win7 lemezen is ) Illetve a HDDre ránézni, HardDiskSentinellel.

2017. jan. 2. 15:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs. Nem volt eredeti a win10 de letöltöttem egy programot ami meg hackelte. De az nem ártott semmit. Utána ment . Aztán ma reggel sorba egymás után
2017. jan. 2. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!