Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az iPhone 5c...

Mit gondoltok az iPhone 5c mobiltelefonról?

Figyelt kérdés

Karácsonyra kapok egy iPhone 5c telefont, de rengeteg roszaló kritikát hallottam családtól és internetes oldalakon. Persze hallottam jókat is, de félek hogy nem fogok neki örülni, vagy a mostani telefonom jobb annál (Sony xpéria e4). Ti megmondanátok hogy mi a tapasztalatotok? Előre is köszönöm:D

13/L

(azért most írom ezt a kérdést, mert karácsonyra kaptam volna de csak jövőhéten érkezik meg)

2017. jan. 1. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon becsuldd meg hogy ilyet kapsz 13 eves kislanykent, szerintem teljesen feleslegesen.

En leszarom a telefonokat, de veletlenul pont ilyenem van es amire kell, arra pont jo. Lehetne itt kilomètereket irni hogy melyik miben jobb de full felesleges. Kapsz egy ilyet ugyis es ezzel kell egyuttelned ò te szegèny.

2017. jan. 1. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Én ezt lekezelőnek érzem egy kicsit, de én örülnék neki valamennyire, de nem akarom megbántani azt akitől kapom. Ez lesz a 2. telefonom a mostani törött ezért kapok másikat. Tudom, hogy 13 éves vagyok és nem kellene nekem ilyen telefon, de kapok és nem arra akartam utalni, hogy de jó nekem. Sajnálom ha akaratomon kívül erre utaltam erre utaltam, de nekem is vannak problémáim. Én álmodni se mertem egy Apple márkás készülékről se, csak most elbizonytalanítottak sokan.Azért köszönöm a választ :D.
2017. jan. 1. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Ne feledd, hogy ez egy luxustelefon. Aki rosszat ír róla, az ennek tükrében teszi. Egy mezei teszkó gazdaságos telefonhoz képest így is csúcsszuper lesz, nem kell aggódnod emiatt.
2017. jan. 1. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon szépen köszönöm:D
2017. jan. 1. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Tanuld meg jól kezelni, és sok örömed lesz benne....nagyon jó telefon. És egyáltalán nem luxus.
2017. jan. 1. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

#3.Ez miért lenne Luxustelefon?Lényegében egy újracsomagolt iPhone 5,de persze már minden luxus amin rajta van az alma...

Kérdező:

Mindenben jobb az iPhone 5C mint az E4.

2017. jan. 1. 15:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

:)

2017. jan. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!