Mit gondoltok az iPhone 5c mobiltelefonról?
Karácsonyra kapok egy iPhone 5c telefont, de rengeteg roszaló kritikát hallottam családtól és internetes oldalakon. Persze hallottam jókat is, de félek hogy nem fogok neki örülni, vagy a mostani telefonom jobb annál (Sony xpéria e4). Ti megmondanátok hogy mi a tapasztalatotok? Előre is köszönöm:D
13/L
(azért most írom ezt a kérdést, mert karácsonyra kaptam volna de csak jövőhéten érkezik meg)
Szerintem nagyon becsuldd meg hogy ilyet kapsz 13 eves kislanykent, szerintem teljesen feleslegesen.
En leszarom a telefonokat, de veletlenul pont ilyenem van es amire kell, arra pont jo. Lehetne itt kilomètereket irni hogy melyik miben jobb de full felesleges. Kapsz egy ilyet ugyis es ezzel kell egyuttelned ò te szegèny.
#3.Ez miért lenne Luxustelefon?Lényegében egy újracsomagolt iPhone 5,de persze már minden luxus amin rajta van az alma...
Kérdező:
Mindenben jobb az iPhone 5C mint az E4.
Köszönöm a válaszokat.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!