Megmondanátok hogy ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Vettem új procit a gépbe azóta minden bekapcsolásnál kiírja. Nem tűnt fontosnak ezért nem érdekelt de azért megkérdem.2016. dec. 30. 18:58
1/11 anonim válasza:
Nem tűnik fontosnak, de nem tudjuk, hogy mit ír ki.
3/11 A kérdező kommentje:
Túl kicsi a kép mi? :/
2016. dec. 30. 19:05
4/11 A kérdező kommentje:
Ahj bocs a képet nem linkeltem XDD
2016. dec. 30. 19:06
6/11 Gábor_79 válasza:
Az utolsó sorban azt írja, hogy az a processzor nincs az eszköz (alaplap) támogatási listájában. Nézz rá az alaplap oldalán, hogy benne van-e a cpu támogatási (support list) listában egy későbbi BIOS-sal.
7/11 A kérdező kommentje:
Értem, majd megnézem. De amúgy lényeges dolog vagy nem fontos?
2016. dec. 30. 19:34
8/11 Gábor_79 válasza:
Ha működik éppen használható, de ilyenkor el sem szokott indulni a gép, még a BIOS-ig sem. Ha rendszer működés közben rendellenességeket tapasztalsz, akkor fontos.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre eddig nagyon semmit. Már kb 1 hete használom így.
2016. dec. 30. 19:44
10/11 A kérdező kommentje:
Vagy igazából azt tudom mondani hogy pár játékban hirtelen 100fps-ből 20-30 lesz de ez is 1-3mp-re.
2016. dec. 30. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!