Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pc jatekra es film nezesre?

AspireV3 kérdése:

Pc jatekra es film nezesre?

Figyelt kérdés

Hali. Mi a velemenyetek az alabbi pcrol? [link]

Fokepp jatekra es film nezesre hasznalnam. Neztem hozza egy Benq 27inch monitort is. Koszonom a valaszokat!

2016. dec. 30. 01:45
 1/7 anonim ***** válasza:
A gép jónak jó, de lehet, hogy olcsóbban is kijönnél ha magad raknád össze. Bár most nem állok neki számolgatni.
2016. dec. 30. 04:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolj arra is ha valami elromlik benne, hol érvényesíted a garanciát ? Vissza küldöd ? Sok lenne a postaköltség nem ?
2016. dec. 30. 14:51
 3/7 A kérdező kommentje:
angliaba elek, azert is linkeltem angol oldalt
2016. dec. 30. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Énis angliában élek és én a gép összerakás mellett választottam.

Ha előre összerakott gépet veszel, benne van, hogy valamelyik alkatrész gagyi benne. Általában a táp vagy az alaplap.

Ráadásul olcsóbban is jössz ki belőle. Ha itt laknál a közelembe, azt mondanám hogy ingyen összerakom neked, jó móka :D

Bár 99% az esélye, hogy nagyon messze laksz.

Ebay-on találsz jó/olcsó cuccokat. (Újakat nézz, prociból lehet használt is.

Megéri körbenézni.

Pc World és a CCL-nek is vannak jó ajánlataik.

2016. dec. 30. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Birmingham kornyeken vagyok. Korbe nezek a pcworldben meg ebayon. A mostani cuccokhoz mar nem nagyon ertek hogy mi mivel kompatibilis. box.co.uk oldalon amit neztem gepet egyesevel beirom ebayra. Kivancsi vagyok ugy mennyire jon ki. Amugy okes az a gep? (jol van ossze allitva, idot allo alkatreszek) Azert neztem amugy a boxon mert ott lehetseges a havi torlesztes 1 evre 0% kamattal. 1300 fontot + egy 27inch monitor arat kicsengetni egybe nem igazan menne.
2016. dec. 30. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyébként rendben van a gép, bár én jobban szeretem a Corsair cx tápjait.

Ki tudnád használni ezt a gépet?

Úgy értem, hogy egy i7-es processzort csak akkor vesz valaki, ha munkára is használja.

Ráadásul ha nem menne az ára kifizetése egyben, akkor kicsit lejjebb adhatsz az igényekből. Szerintem egy i5-6500 és egy rx480 vagy gtx 1060 is bőven elég, MINDEN féle játékokra, high grafikai beállításokkal 1080p-be.

Szinte nincs is olyan játék ami ki tudná használni az i7-et jelenleg. i5 bőven elég. (Még munkára is)

Egyébként Bradford környékén lakom.

2016. dec. 31. 02:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Esetleg egy konfigot tudnal nekem irni?
2016. dec. 31. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!