Nyarierik123 kérdése:
Miért nem jön be a kép a laptopomon?
Figyelt kérdés
Du. 5 órakor készenlétbe raktam, 9 orakor felnyitottam de a képernyő nem világított,és a ledeknéli is csak egy LED világított, csak az amelyik azt jelzi hogy be van kapcsolva. Nagyon meg vagyok ijedve, nem tudom hogy mit csináljak, eddig nem volt ilyen baja, próbáltam másik monitorral, sok mindent megpróbáltam. Arra gyanakszom hogy a videokártyám halt meg, nincs rá garancia mert használtan vettem, mennyi a javítás ha javítható, ki vagyok akadva, ezen a gépen van a fél életem, mit csináljak!?!?!? 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😤2016. dec. 30. 00:30
1/9 A kérdező kommentje:
Sürgőőőős!!!!
2016. dec. 30. 00:33
2/9 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám volt
Alaplap hiba
3/9 A kérdező kommentje:
Azzal mit lehet kezdeni?
2016. dec. 30. 06:01
4/9 A kérdező kommentje:
Hagyom a pics*ba, inkább veszek egy PS konzolt, úgyis csak játékra használtam, de szerintem ezért lett alaplap hibás
2016. dec. 30. 18:34
6/9 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy az alaplap hiba javítása többe kerül mint maga a laptop ára
2016. dec. 31. 09:47
7/9 anonim válasza:
Nem minden esetben, de más inkább új laptopot vesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Ezért is kidobták 50000 Ft-ot, nem tudok másikat venni :(
2017. jan. 3. 14:58
9/9 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibáért
2017. jan. 3. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!