Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 frissítéseket baj...

Windows 7 frissítéseket baj ha nem telepítettem?

Figyelt kérdés

Az elején szegezzük le, hogy törtről beszélünk. Az op rendszeremet mióta feltettem nem frissítettem egy ok miatt. Először amikor felraktam nem talált frissítéseket, egy programmal valami w betüssel kellett sajátkezüleg telepíteni ezeket. De ez kudarcot vallott. Majd feltettem újra és csoda de talált frissítéseket, de telepítés közben kaptam egy kékhalált amit furcsálltam. Azóta nem rakok fel frissítést csak amit kérnek a programok. Olvastam hogy pár frissítés kékhalált okoz, de inkább nem vállaltam be azok nélkül se mert már lesz**tam az egészet csak legyen jó a gép. A kérdésem nyilván az hogy baj e hogy nem telepítettem a frissítéseket?(nyilvan amit a programok kérnek azt telepítettem)

Illetve utánanéztem hogy van valami eredetiség ellenőrző, ha azt letörlöm és ha esetleg felteszek pár olyan frissítést ami azért fontos(és persze ami nem okoz kékhalált) akkor elvileg nem lesz gond a géppel?

2016. dec. 28. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Tört esetében is nem gond ha a frissítéseket telepíted. Bár a windows 7 kimenőben van és a windows 10 a "trendi" nekem is 2 éve van és semmi panaszom rá (ugyan úgy nekem is tört). frissítések fontosak és kellenek, hogy ne ess áldozatul senkinek se. Igaz a win 7-ben jóval több biztonsági rés van mint a 10-ben, de mégis kevesebb. Frissíts, ha kék halált kapsz egy újabb frissítés megoldja azt. Ez a forgatókönyv már meg van. Pl. tudjuk, hogy a 2014.08.25-s frissítés kék halált okoz... Kell magyarázni? Amúgy meg semmi értelme a várakozásnak. Ha frissen telepítesz egy win 7-et azonnal nem fog jönni frissítés maximum 1-2 héten belül.
2016. dec. 28. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyit pontosítanék, hogy enélkül a W7 Update frissítés nélkül:

[link]

egyáltalán nem fog eljutni odáig, hogy frissítést szedjen le, csak megeszi a memóriát, és fullra terheli a CPU-t, de csak addig jut, hogy végtelen ciklusba keressen.

Tehát ha ezt feltelepíted, azután már nyugodtan rákereshetsz manuálisan is a frissítésekre, 5-6 alkalomra leszedi azt a pár száz megát, ami kell neki, és neked is jó, ha van.

2016. dec. 28. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Ó rendben köszönöm a válaszokat! :) Amúgy van egy olyan gondom, hogy olykor ledobja játék közben az fps-em az akkor ez miatt is lehet? Mivel írtad memóriát meg CPU-t
2016. dec. 28. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen. Mivel a Windows Update szolg. alapértelmezésben elindulhat automatikusan, a feladatkezelőben láthatod, hogy az egyik nagyra hízott svchost.exe futtatja.

Ezt leállítod, telepíted azt a kis javítást, amit fentebb linkeltem, és mehetnek a frissítések.

2016. dec. 28. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Az eredetiség ellenőrzőt frissítés előtt töröljem vagy hagyjam inkább?
2016. dec. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!