Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Beinditom az asus gepem...

Beinditom az asus gepem elindul de nincs kep, nem villog a hdd, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jol mukodott, semmi baja nem volt de tegnapelott elkoltoztunk es az uj hazban osszeraktam ,itt nincs kep egyik monitorba se, de masik gepnel vam ugyhogy nem a monitornak van baja. Tegnap kiporszivoztam a gepet, egyszer volt mar ilyen problema de porszivozas utan megjavult De most nem.

2016. dec. 28. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

sztem meghalt az alaplapod...

Porszívózás közben valamit letörtél/elhajlítottál/felszippantottál az alaplapon/ról.

Alapból nem értem hogy miért porszívózod? Régi de tiszta fogkefe + sűrített levegő + finom mozdulatok = tiszta gép.

2016. dec. 28. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Szedd szét újra, rakd össze újra, alaposan odafigyelve, hogy minden a helyén legyen, minden érintkezzen.
2016. dec. 28. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak hozzateszem azert porszivoztam mert egyszer volt mar ilyen es jobb lett tole ami 1-2evvel ezelott volt ugyhogy nem hiszem h letortem valamit vagy barmi. Most is csak azert porszivoztam meg ecsetekkel is torolgettem.
2016. dec. 28. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Draga az alaplap csere? Mar szet is hugaltam benne mindent, osszeraktam es semmi
2016. dec. 28. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:

hát az alaplap ára, és többnyire ha egy helyi boltban veszik, akkor ingyenesen be is szerelik.

Ebben az esetben nem érdemes a pcx-hez menni (ha nem vagy Pesti), mivel amíg felküldöd a géped meg kicserélik a postaköltség (4k oda-vissza összesen), meg a szerelési díja 2k + alaplap, ami 15k mondjuk így összesen 21.000 Ft.

Míg a helyi boltban az alaplap 18.000 Ft, de ingyen beszerelik. De nem biztos, hogy alaplap! Vidd el egy szervízbe és mondd el nekik mi történt. Lehet hogy videokártya, (bár azt kétlem hogyha a HDD sem csinál semmit.)

2016. dec. 28. 15:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Oo eleg draga basszus, holnap elviszem akkor szervizbe. Hat en nem ertek nagyon ezekhez, de ugye van ez a hdd gomb vagy mi ami igy villogni szokott, de most mikor bekapcsolom a gepet felvillan par mpre, utana nem villog
2016. dec. 28. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!