Okozhat gondot, ha picike rovarok vannak a laptopomban?
Vagy egy hónapig nem használtam, mikor pedig legutóbb elővettem, legalább hat darab olyan kis rovar mászkált az alján, mint amik a régi könyvekben szoktak lenni. Azok a porszem méretű, fehér kis rovarok, amik tényleg úgy néznek ki, mint ha szöszök lennének, csak másznak. Mikor kinyitottam, a billentyűzetnél is voltak.
Ma ugyanez a probléma merült fel, csak az alján most kicsit kevesebb volt, viszont egyet láttam épp kimászni a gépből.
Ahol tartom a gépet, ott nem láttam egyet sem, bár ez nemigen lepett meg, hiszen említettem, milyen picik és porszerűek.
Lehetséges, hogy beköltöztek a laptopomba? Okozhat ez gondot? Nézegettem, mennyiért takarítanak ki gépeket, de sokallom az árát.
Most komolyan!
Okozhatnak gondot? Azt sem tudom, mennyi lehet egyáltalán belőlük....
Kétlem, hogy komolyabb gondot okoznának, de én azért kifújkálnám sűrített levegővel a gépet.
Szó szerint "bugos" lett a laptopod. :D
"Elég ha játszol egy újabb játékkal, ami felmelegíti a processzort"
Csak az a baj, hogy a processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, akkor már nem szokott működni. :-))
Nálam is ez a probléma, eléggé sok pici rovar mászik elő a billentyűzet alól.... Megoldódott a probléma? És ha igen, mit csináltál?
(sűrített levegővel már próbáltam, kicsit javult a helyzet egy időre, de megint sok van :/ egyelőre nincs csavarhúzóm a laptop szétszereléséhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!