Fel lehet venni egy dokumentumfilmet a TV-ről? Könnyű lenne?
Figyelt kérdés
A spektrum televízióról akarok felvenni több dokumentumfilmet (julius caesar halála, iszlám templomok) amik nincsenek fent youtube-on, sehol azt hiszem. Az oldalukon fent van a műsorlista? Folyton nézni kell mert frissítik? (nem arra gondolok hogy milyen kamerával meg ilyenek, van kamerám, ki is tudom támasztani, de nem hiszem hogy ez ilyen egyszerű lenne nem is nagyon használtam. Meg hogy fel engedje a youtube, stb ahhoz nem értek)2016. dec. 28. 10:55
1/2 anonim válasza:
Több szempontból sem stimmel amit írsz. szerintem hagyd a fenébe...
1: Eszedbe ne jusson kamerával felvenni a tv képét, ez a legősibb és leggázabb módszer amit ember el tud képzelni. Borzasztó lesz a minősége, senki nem akarja majd megnézni.
2: Nem csak Youtube van a világon, lehet hogy más oldalakon fenn vannak ezek a sorozatok, aki nagyon keresi, meg tudja találni.
3: A Youtube nem fogja felengedni, mert léteznek úgymond szerzői jogok, amik pont azért vannak, hogy ezt ne tehesd meg. Persze vannak olyan esetek mikor fel engedi tenni a videókat, de a legtöbbször ez nem működik, ezért is nem találod őket Youtube-on.
Remélem kielégítő választ adtam és lemondasz erről a projektről.
2/2 A kérdező kommentje:
Én ismerem a spektrum televízió email címét, ha írok nekik szerintem válaszolni fognak.
2016. dec. 28. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!