Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Amikor elakarom indítani a...

Amikor elakarom indítani a tauri wow launcher-t akkor azt írja ki, hogy: "nem Win32 alkalmazás"?

Figyelt kérdés
Többször letöltöttem már a játékot a tauri honlapjáról de mindig ez a hibaüzenet fogadott. Régen mikor játszottam a játékkal (nincs egy fél éve) akkor tökéletesen működött minden (ugyanaz arról a számítógépről). Egyébként egy régi számítógépem van szóval low grafikán játszottam vele, XP op rendszer alatt fut a Windowsom. De számítógép vásárlása előtt vagyok viszont nem lenne baj ha addig is tudnék játszani a játékkal. Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm a választ.
2016. dec. 27. 23:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem ismerem, de feltételezem, hogy ez a fájl nem része a játéknak, hanem valami rajongói cucc. Ha a szerzője a Visual Studio valamely újabb változatával fordította, és nem állította be külön az XP támogatást, akkor nem fog menni. Elég régen alapértelmezett beállításokkal fordított windows programok nem futnak XP alatt, csak az általad is látott hibaüzenetet dobják.

Megoldani windows 7 vagy újabb telepítésével tudod. Új gép nem feltétlen kell.

2016. dec. 27. 23:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Amikor letöltöttem a honlapról a játékot és feltelepítettem akkor a launcher.exe-vel kell elindítani, hogy felpatchelje a játékot és ekkor fogad ez a hibaüzenet. Ez egy bő fél éve működött XP alatt azóta nem lett újra rakva a Windows. Új számítógépet egy hónapon belül fogok vásárolni amire már Windows 10 operációs rendszer lesz telepítve. Viszont nem szeretném szüneteltetni addig sem a játékot mivel most lenne rá időm is.
2016. dec. 28. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!