Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok-e olyan vágóprogramot...

Tudtok-e olyan vágóprogramot ami könnyen kezelhető jó minőségű és ingyenes?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Ha megkérhetnélek kérlek szépen ne a Movie Makert ajánld, mert azt ismerem, és nem nagyon "jött be"

2016. dec. 27. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Minél több funkciót tud, általában annál nehezebbnek számít a kezelése. Bár ízlés dolga, kinek a nehéz.

A jó minőséget nem értem. Az a kodekektől, ill. a nyersanyag minőségétől függ. (Meg hogy hányszor konvertálod ide-oda veszteséges formában.)

Amúgy gugli "free video editor" + op.rendszer, és ki kell próbálni őket.

2016. dec. 27. 23:46
 2/6 tabaki ***** válasza:

Blender. Igaz, egy-két egyebet is tud, de azokat nem muszáj használnod...

Igen, a kérdés adott, de minek ezt odaírni? Ez a kérdés is adott.

2016. dec. 28. 03:11
 3/6 anonim ***** válasza:
A sony vegas sem rossz. Igaz, trükközgetni kell ha nem akarod megvenni de elég korrekt program. Szerintem nem nehéz a használata sem. 1x beadandóként kellett videót csinálnom, akkor használtam először és utoljára. Képsorozatokból készítettem rövid filmet. Gagyi lett mert nem vagyok jó a témában meg az ötlet is rossz volt (az old spice egyik hülye remixére mozgott az old spice tusfürdő :D).
2017. aug. 14. 02:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A lényeg egyébként a reklám/reklámozás volt. Egyik közgazdasági tantárgyra kellett ez, a tanár potyajegyként adta ki ezt a feladatot.
2017. aug. 14. 02:44
 5/6 anonim válasza:
És ezek könnyen tanulhatóak?
2019. okt. 30. 19:42
 6/6 tabaki ***** válasza:

@#5:

A fene jobban tudja, hogy ki mit tanul könnyen, nézegess róluk tutoriál-videókat. Én például kifejezetten egyszerűnek, logikusnak és kényelmesnek találom az említett Blender videószerkesztőjét – igaz, ezt nem hiszi el nekem senki, mert egy riasztóan összetett 3D-szoftverbe van beleépítve. És hát, tagadhatatlan, hogy elég groteszk, ha valaki egy nagy programnak csak ezt a jelentéktelen függelékét használja. Persze nagyobb csudákat lehet művelni, ha a Blender egyéb lehetőségeit is be tudod vonni a szerkesztésbe, de ez a CGI-része már jóval több tanulást igényel, meg aztán nem is igazán tartozik a hagyományos vágási feladatok közé.

2019. okt. 30. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!