Tudtok-e olyan vágóprogramot ami könnyen kezelhető jó minőségű és ingyenes?
A kérdés adott.
Ha megkérhetnélek kérlek szépen ne a Movie Makert ajánld, mert azt ismerem, és nem nagyon "jött be"
Minél több funkciót tud, általában annál nehezebbnek számít a kezelése. Bár ízlés dolga, kinek a nehéz.
A jó minőséget nem értem. Az a kodekektől, ill. a nyersanyag minőségétől függ. (Meg hogy hányszor konvertálod ide-oda veszteséges formában.)
Amúgy gugli "free video editor" + op.rendszer, és ki kell próbálni őket.
Blender. Igaz, egy-két egyebet is tud, de azokat nem muszáj használnod...
Igen, a kérdés adott, de minek ezt odaírni? Ez a kérdés is adott.
@#5:
A fene jobban tudja, hogy ki mit tanul könnyen, nézegess róluk tutoriál-videókat. Én például kifejezetten egyszerűnek, logikusnak és kényelmesnek találom az említett Blender videószerkesztőjét – igaz, ezt nem hiszi el nekem senki, mert egy riasztóan összetett 3D-szoftverbe van beleépítve. És hát, tagadhatatlan, hogy elég groteszk, ha valaki egy nagy programnak csak ezt a jelentéktelen függelékét használja. Persze nagyobb csudákat lehet művelni, ha a Blender egyéb lehetőségeit is be tudod vonni a szerkesztésbe, de ez a CGI-része már jóval több tanulást igényel, meg aztán nem is igazán tartozik a hagyományos vágási feladatok közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!