Ha a Tescoban vásárolok laptopot, arra van valamilyen operációs rendszer telepítve?
Figyelt kérdés
...vagy nekem kell gondoskodni a telepítésről?2016. dec. 25. 19:58
1/14 anonim válasza:
Persze, altalaban Microsoft Office is van rajtuk, nem csak az operacios rendszer.
2/14 anonim válasza:
A hirdetésben szokott szerepelni az op rendszer neve a termék mellett, ha meg nincs odaírva akkor valószínűleg nincs is hozzá. De, amúgy a Tescoban van segítség a technikai részlegen biztos ha szépen kérdezel elmagyarázzak.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Ma adta meg magát a laptopom, ahelyett keresek valami gyors megoldást. Hirtelen őt találtam: [link]
Itt nem találok Op-rendszert, ezért merült fel bennem a kérdés. Ha lenne rajta Op rendszer, nem is gondolkoznék tovább, de így most agyalok, miként fogom megoldani a telepítést.
2016. dec. 25. 20:09
4/14 anonim válasza:
#3: Amit linkeltél azon van (oda van írva csak lehet nem ismered), a neve: "FreeDos". Lefordítva amúgy annyit tesz hogy használhatatlan alap op rendszer ami csak van de nem használható nagyon semmire. Inkább keress olyat amin van op rendszer, nem igazán kerülnek többe nagyon.
5/14 anonim válasza:
Van rajta op. rendszer: FreeDOS. :-) Hogy van-e rajta Windows, az nem attól függ, hol veszed, hanem magától a terméktől. Egyes notebookokat Windows-zal együtt árusítanak, másokat valamilyen más operációs rendszerrel, vagy operációs rendszer nélkül.
6/14 A kérdező kommentje:
igen, így mostmár értem, köszi... akkor ez kilőve. Keresek inkább egy windows-osat!
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
2016. dec. 25. 20:22
7/14 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: ha telepítek rá Windowst a FreeDos helyett, akkor az Asus garanciám nem veszítem el, ugye?
2016. dec. 25. 20:27
8/14 anonim válasza:
Ez kb. olyan mint az autó garija ha apáca vezeti vagy kurtizán.
Lényegtelen.
9/14 A kérdező kommentje:
:-)))
Nade ha az apáca jog szerint nem apáca, akkor sincs gond? :-DDD
2016. dec. 25. 20:36
10/14 A kérdező kommentje:
vagy kérdezhetném úgy is (hogy kicsit egyértelműbb legyek): mi van ha az apáca kalóz??? :-D
2016. dec. 25. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!