Újratelepítettem a gépem és nem tudok törölni formázás elöttről fájlokat, miért?
Zavaros a kérdésed. Ketté (vagy több fele) van osztva a tárhelyed?
Mert ha csak egy C: van és azt formáztad, akkor nincs mit törölni, a formázás letöröl mindent.
De ha mondjuk több logikai meghajtód van és pl. a D:-re voltak telepítve dolgok, azok maradványai a D:-n megmaradnak. Ha ez a helyzet, akkor file kezelővel törölheted ha nincs benne fontos adat (ha van, azt előbb menteni érdemes).
Én nem telepítettem még semmit ugyan a D-re, de gondolom a C-n is vannak bejegyzések, amik most törlődtek onnan.
Vagy a játék mappájában keresel "uninstal"-t, vagy simán törlöd a mappákat, ahogy már javasolták.
Ha a C:-n újratelepítetted a rendszert, akkor miért várod, hogy a D:-n korábbi rendszeren telepített programokhoz bármi köze is legyen az új rendszernek?
Az új azokról a világon semmit nem tud!
Amikor ugyanis telepítesz egy programot, az nem csak a célkönyvtárban (ez esetben a D:-n valahol) hagy nyomot, hanem egyes komponensei a rendszerbe integrálódnak és a telepítő bejegyzéseket készít a regisztrációs adatbázisba ami a C: formázásakor elveszett.
Törölni kell, majd újra kell telepíteni ezeket a programokat. Ennyi. Nincs mese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!