Hogyan lehet tabletről nyomtatni?
Figyelt kérdés
Anyukámnak tabletről vezérelhető Canon nyomtatót vettünk karácsonyra (mobil device printing, wireless, print, copy scan) lehet, hogy elhamarkodottan, mert csak mobil internet előfizetése van a tabletre és nincs wifije.
Lehetséges így ezzel a géppel nyomtatnia? (PIXMA MG3050)
2016. dec. 25. 17:54
11/12 anonim válasza:
Keress akárhol a nyomtatón access point (ap) módot. Gomb, felirat, akármi. Nem tudom, hogy a wireless gomb mit csinál, lehet pont azt.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát, ilyen gombot nem találok. Egyszerű kis szerkezet ez, csak néhány gombbal.
Hogy miért nem látja itt a wifinél sem a tablet a nyomtatót, azt nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy befolyásolja-e ezt a dolgot az, hogy nem raktam be a festékpatronokat (és emiatt villog a "riasztás" gomb, vagyis a hibajelzés) mert csak érintetlen patronokkal veszik vissza a gépet.
2016. dec. 25. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!