Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet tabletről nyomtatni?

Hogyan lehet tabletről nyomtatni?

Figyelt kérdés

Anyukámnak tabletről vezérelhető Canon nyomtatót vettünk karácsonyra (mobil device printing, wireless, print, copy scan) lehet, hogy elhamarkodottan, mert csak mobil internet előfizetése van a tabletre és nincs wifije.

Lehetséges így ezzel a géppel nyomtatnia? (PIXMA MG3050)

2016. dec. 25. 17:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Keress akárhol a nyomtatón access point (ap) módot. Gomb, felirat, akármi. Nem tudom, hogy a wireless gomb mit csinál, lehet pont azt.
2016. dec. 25. 18:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát, ilyen gombot nem találok. Egyszerű kis szerkezet ez, csak néhány gombbal.

[link]

Hogy miért nem látja itt a wifinél sem a tablet a nyomtatót, azt nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy befolyásolja-e ezt a dolgot az, hogy nem raktam be a festékpatronokat (és emiatt villog a "riasztás" gomb, vagyis a hibajelzés) mert csak érintetlen patronokkal veszik vissza a gépet.

2016. dec. 25. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!