Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem indul be a telefonom. Mit...

Nem indul be a telefonom. Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy Samsung galaxy j1 telefonom, amit fél éve nem használtam. Bekapcsolás után gyári beállítást csináltam rajta (SIM kártya nem volt benne). Ha be akarom kapcsolni a Samsung logó után azt írja ki, hogy alkalmazások megnyitása és ez van amíg le nem merül. Próbáltam hard reset-et, de úgysem kapcsol be. Fogalmam sincs mit csináljak, nagyon sürgős lenne!
2016. dec. 25. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Keress a Samsung honlapján helyreállító szoftvert, és azzal próbáld újratelepíteni. Ha nem értesz ilyesmihez, kérj meg egy kocka ismerőst, vagy vidd szakihoz. (Esetleg tanuld meg.)
2016. dec. 25. 17:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2016. dec. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!