Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Oktatóvideóhoz utólag vegyem...

Oktatóvideóhoz utólag vegyem fel a hangot?

Figyelt kérdés

Szeretnék oktatóvideót készíteni próbálkoztam több mindennel, de nem tudom sehogy sem elkerülni, hogy a billentyűzet és egér hang ne legyen hallható a videóban.

Kész van már a videó és a hang is, de nem gondoltam volna, hogy ennyire zavaró lesz. Utólag vegyem fel a hangot és vágjam hozzá vagy van valamilyen más lehetőség?

Mindenre kíváncsi lennék, mert nem igazán van tapasztalatom ilyen téren.

2016. dec. 24. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A videóban a felvételre beszélés gond nélkül ment? Tehát nincs benne felesleges öööö-zés, időhúzás kifejezések keresésére, belebakizás vagy az üresjárat kitöltése bármivel amire nem lenne szükség? Mert ezek azok a dolgok amik rontanak a minőségen és indokolják hogy külön készüljön a kommentár ahol összeszedetten és értelmesen el lehet mondani a beszéd részt. Plusz ha valami rosszul sikerült, kevés vagy sok akkor azt külön meg lehet vágni és szerkeszteni, míg a másik esetben nem.
2016. dec. 24. 19:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha rendesen összeszedetten magyaráztad el a dolgokat, akkor szerintem nem annyira zavaró. A háttérzaj, gépzúgás már annál inkább.
2016. dec. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!