Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért lassú a Windows 7?

Vitolo22 kérdése:

Mért lassú a Windows 7?

Figyelt kérdés
sziasztok az lenne a problémám hogy lassu a Windows 7 em gépem adatai intel celeron 420 1600 mhz 4 gb ram ddr3 vga alaplapi 250 gb sata2 HDD gép fejlesztve lesz de nem értem mért lassú ennyire vagy a celeron 1 mag lassítaná be? mikor ujra raktam gyors volt minden de 1 nap után be lassult és nem kérek ujra telepítési választ mert eszt meg tettem vagy 10 szer kérlek segítsetek
2016. dec. 23. 07:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyenge a géped, ilyen egyszerű.
2016. dec. 23. 07:53
 2/9 anonim válasza:
A win7-nek van egy olyan hátránya, hogy képes a gép erőforrásainak 60-70 %-át is lehúzni különféle alprogramok és frissítések/telepítések kezeléséhez, amit kiküszöbölni erősen nem ajánlott sajnos. A korábbi válasszal egyetértve, ha a géped teljesítménye alacsonyabb, akkor abból húzza el amiből tudja.
2016. dec. 23. 07:58
 3/9 coopper ***** válasza:

Szia.

Windows ujratelepítés után a windows update szokott gondot okozni.

Nézd meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

Illetve kikapcsolás esetére egy off-line windows és office update script : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2016. dec. 23. 08:56
 4/9 A kérdező kommentje:
1 válaszoló ha nem tudsz a kérdésre választ adni inkább ne is irj többi 2 nek meg aszt üzenem ha kap egy 4 magos intel procit és még plusz 4 gb ramot és egy geforce gt630 vgát akkor teljesítmény is nő ?
2016. dec. 23. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Hiába szóltál be az elsőnek, ott az igazság.

Te magad kérdezed hogy erősebb cuccokkal jobb lesz e a teljesítmény, akkor miért nem tetszik, ha ezt valaki megmondja ,

Ne légy barom ! Boldog karácsonyt !

2016. dec. 23. 11:21
 6/9 A kérdező kommentje:
nem szóltam én be senkinek én segítséget kértem ez segítség neked gyenge a géped ilyen egyszerű -.- komolyan ez oltári segítség volt mint a kérdésben írva fejlesztve lesz az alábbi le irt cuccokkal de még ez odébb van addig szeretném használni a gépet normálisan ezért tettem fel a kérdést hogy a proci lassítja be a gépet mert elég kicsi és neked is boldog karácsonyt
2016. dec. 23. 11:29
 7/9 A kérdező kommentje:
ja aszt még hozzá teszem mikor újra telepítettem gyors volt meg minden gondom bajom nem volt vele másnap csinálta eszt fagy akad minden baja van ezé írtam hogy a celeron proci lassítja e be ennyit akartam csak
2016. dec. 23. 11:38
 8/9 anonim válasza:

Igen, azzal nőni fog a teljesítményed, és ha 4 magos procit teszel bele, azok már 64bites procik szoktak lenni, javasolnám a 64 bites op rendszert telepíteni, ennek kelleni fog memória, úgyhogy a 4 GB az jó is lesz.

Ui: nekem is gondjaim vannak a win7-el, nemsokára áttelepítem win10-re, mert lassan kikényszerítik a felhasználókat. Rohadtul nehéz találni drivereket win7-re, főleg laptopokhoz.

Kellemes ünnepeket! :D

2016. dec. 23. 13:09
 9/9 A kérdező kommentje:
most is 64 bites op rendszerem van és amúgy melyik a jobb vga 8800 gt 256 bites GDDR3 vagy pedig geforce 630? tudom nem mai darabok de ha ezek közül kéne választanotok ti melyiket választanátok ?
2016. dec. 23. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!