Beindítom a gépet, elindul, de a monitor sötét, nem mutat semmit. Miért?
Vettem egy új videokártyát.
-Proci: I5 2400
-Alaplap: intel dh67bl
-Táp: 450w
- 2x4 GB Ram 1600hz-s
Az új videókártya egy Asus Radeon R9 270x DirectCU II top 4GB ddr5
Nincs másik gép amin kitudnám próbálni a VGA-t. De szerintem nem lehet rossz. Mi lehet a baj? Ezelőtt egy másolat nvidia geforce GTX 650 volt. Azzal még mindig elindul rendesen a kép, meg ha kiveszem az új videokártyát és csak az alaplapba dugom a monitort akkor is elindul. Esetleg valami ötlet?
Ha bedugtad jól, és mindent megkap, ami a működéséhez kell, akkor csak arra tudok gondolni, hogy a biosban kellene szétnézned (bár ha az előzővel ment, akkor nem tudom, hogy mi lehet ott is a gond, és persze ezt úgy tudod megnézni, hogy az alaplapi karidhoz csatlakoztatod a monitort).
A másik gondolatom, hogy nem szereti az alaplapod ezt a videókarit (nekem már volt hasonló, pedig minden illet technikailag, de a valóságban az én alaplapommal nem ment a kari, másik alaplappal ment, azzal akkor nem).
Harmadik gondolat, hogy a kariddal van valami gubanc. Jó lenne ha megtudnád oldani a tesztelését egy barátodnál, vagy bárhol, hogy tudjuk működik-e vagy sem (lehet hibás videókártyát fogtál ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!