Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy létezhet ilyen hibaüzenet...

Hogy létezhet ilyen hibaüzenet? (CD-írás)

Figyelt kérdés

Másolni akarok egy CD-t ISO-ba.

Az ugye lemezképfájl. Azaz a lemez pontos képét másolom rá a gépre. Erreföl elkezd hisztizni a gép, hogy márpedig az ISO 3 részből áll (WTF egy lemeznek egy képe van), és csak az elsőt fogja tudni átmásolni. (WTF???) Ezért használjak más formátumot. Erre előjön nekem valami mdf és mds formátummal.

Jó, akkor írjunk abba, tuti, hogy szívás lesz a vége.

Megírom, rámásolom, természetesen nem működik az új CD-n az automatikus lejátszás.

Most akkor mi van? Miért nem lehetett ISO-ba másolni? Mi a franc ez az MDF, és hogy tudja lejátszni egy asztali CD-játszó???

2016. dec. 21. 15:34
 1/6 A kérdező kommentje:

Másik programmal álok neki, errefel azt akarja bemesélni, hogy Audio CD csak BIN formátumban memthető.

WTF? Miért? Akkor azt hogy írom lemezre?

2016. dec. 21. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
IMGBurn programot próbáltad?
2016. dec. 21. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:

ISO Workshoppal próbáltam, először BIN-t csinált, majd szépen megcsinálta az ISO-t. Ráírom egy lemezre, végtelen olvasási ciklus, következő lemez: látszólag ráírja, de a lemezt megnyitva nem látszik semmi.

Most akkor mi a fene van? Számtalanszor írtam már CD-t és DVD-t is, de így még nem szivatott meg program. :(

2016. dec. 21. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz képet daemon tools-szal, ami már évtizedek óta bevált?
2016. dec. 21. 16:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért nem úgy csináltam, mert gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű művelet minden normális CD-író programmal egy rutinfeladat, és nem futok bele idióta hibaüzenetekbe.
2016. dec. 21. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
És látod...
2016. dec. 21. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!