Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Assassin's Creed III többjáték...

Argon Gróf kérdése:

Assassin's Creed III többjátékos hiba. Miért nem tudok barátot meghívni?

Figyelt kérdés
Hogy kerek legyen. Jó barátommal letöltöttük mivel ingyenes, gondoltuk hogy jókat fogunk multizni..... ja, persze.... fel vettük egymást barátnak Uplay-en dee.. ha belépek a játékba nem tudom meghívni és ő se engem.Nem jelzi hogy online lenne és nem tudjuk mit csináljunk. Már rengetegszer újra telepítettük de semmi. Valami ötlet??

2016. dec. 20. 21:05
 1/2 anonim válasza:
Magában a 3ban tudtommal nincs rá lehetőség , hogy együtt játszatok , a multis része az am is csak a kis mapokon való egymás öldöséséről szól többjátékos módra meg nincs is lehetőség , az ilyen csak a unity-től van.
2016. dec. 21. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Félre értesz(vagy én fogalmaztam félre érthetően). Tudom hogy együttműködő(coperative) játék mód nincs még a 3-ik részben és az első 2 alkalommal mikor játszottunk minden gond nélkül meg tudott hívni engem( én valamiért őt nem),de mint le írtam,most már se ő engem,se én őt.
2016. dec. 22. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!