SOS! Vissza tudom szerezni igy a sérült képeket a memóriakártyáról vagy ne is vigyem el szakemberhez?
Szóval van egy 16Gb-os memóriakártyám.
Volt rajta több kép egy buliról, amiket kitöröltem, majd elmentünk fotózkodni.
A gépen még szépen vissza tudtam nézni a készitett képeket, nagyon örültem, mert szépek lettek. Aztán este mikor betettem a laptopba, mintha meghülyült volna, visszadobta a kitörölt mappát és 1-1 képet mutat kicsiben a buliról(amiket amúgy kitöröltem) de ha rákattintok egyiket se hozza be, csak kiirja, hogy hibásak.
Két programot is próbáltam amit irtak,hogy helyrehozza a képeimet,de viszaadták a már rég készittett képeket, és a fotózásról egyet sem.
Igy aki ért hozzá meg tudná menteni a képeim? :( Drága mulatság ez?
Talán megmenthető.
Vidd el hozzájuk: [link]
Ingyenes bevizsgálás, kb 150.000 ft+ÁFÁ-ra számíthatsz, de csak sikeres visszaálítás után kell fizetni. Döntsd el, hogy ez drága-e neked vagy sem.
Köszönöm a válaszod! Sajnos nem Magyarországi vagyok...Most voltam itt megkérdezni és 100 eurótól kezdődnek az árak(Románia) ennyim sajnos nincs :(
Valami alternatíva amit kiprobálhatok? Nagyon kellenek a kèpek:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!