Hogy tudom kikapcsolni, hogy a Win10 leszedje a "szemetet"?
Figyelt kérdés
Ki van kapcsolva az update, de mégis leszed ilyeneket, hogy Twitter, Netflix, Farmville 2. Nekem ezekre egyáltalán semmi szükségem nincs, a hab a tortán, hogy pl. a Skypre preview-et ki se lehet lőni a folyamatok közül. Mit állítsak be, hogy ezeket ne szedje le kéretlenül?
Win10 Pro 32bit
2016. dec. 19. 10:23
1/7 anonim válasza:
Eredeti win10? Nekem ezeket csak telepítés után rakja fel egyszer, ha letörlöm akkor többet nem jönnek vissza.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is felrakta telepítéskor, de akkor le is töröltem őket, valahogy mégis visszakerültek a gépre.
Hogy érted, hogy eredeti-e? Microsoft hivatalos oldaláról ingyen tölthető, és nem feketén szerzett kulccsal lett aktiválva. :)
2016. dec. 19. 10:35
3/7 anonim válasza:
Ccleaner-rel töröld ezeket az appokat
4/7 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond, hogy nem tudom letörölni, hanem hiába törlöm, ismét letöltődnek.
2016. dec. 19. 12:22
5/7 anonim válasza:
Ezért mondom, hogy próbáld meg ccleaner-rel, nekem az után nem szokta újra feltenni. (meg jellemzően friss windows telepítésnél hiába törlöd, az áruházban elkezdi leszedni ezeknek a frissítéseit és amíg ezek fent nincsenek visszakerülnek a gépre, de ha ekkor törlöd, már nem.)
6/7 anonim válasza:
De azért tessék, adok neked nehéztüzérséget: csak a linket nem engedi betenni. Gugli dirtywindows windows 10 alkalmazások eltávolítása powershell-lel
7/7 anonim válasza:
Ccleaner-el teljesen ki lehet belezni a gyári alkalmazásokat, sőt még az áruházat is. Egyedül a csatlakozást (miracast) nem tudod eltávolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!