Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek errol a...

Mi a velemenyetek errol a videominosegrol?

Figyelt kérdés

keszuloben van egy youtube gameplay csatornam, nagy koltsegvetesbol, de youtube parterseg nelkul, teljesen non-profit cellal, kizarolag szorakozasbol. mar minden szukseges hardver es szoftver megvan a profi kornyezet megteremtesehez, jelenleg a video renderelest fejlesztem. gondoltam megkerdezem hogy masok a kulonbzo eszkozokon hogy latjak a videoimat, mielott barmit is raszabaditanek a halora :) szoval, itt a link, egy teljesen tartalom nelkuli video, egy most regisztralt fiokon:

https://www.youtube.com/watch?v=PvkZdb3A7r8&feature=youtu.be

2016. dec. 18. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
a 17. másodpercnél megáll a video
2016. dec. 18. 21:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, mert ott leptem ki a programhoz leallitani a felvetelt. Itt most tenyleg csak a minosegre iranyult a kerdesem, de koszonom a valaszod.
2016. dec. 18. 21:54
 3/5 fersk ***** válasza:
100%
Megfelelőnek tűnik.
2016. dec. 19. 03:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod!

Nekem nagyon nehez eldonteni, mert nekem eleg illuziorombolo anit a youtube muvel vele a konvertalaskor. A rendereles utan haromszor elesebb a kep mint youtubeon, nagyon nehez eltalalni hogy az adott korulmenyek kozott az adott nyerseket mikent rendereljem hogy tetszen a youtubenak.

2016. dec. 19. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ezekkel a paraméterekkel konvertálod, akkor jó lesz, nem fogja megint konvertálni:

[link]

2016. dec. 19. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!