Mi a velemenyetek errol a videominosegrol?
keszuloben van egy youtube gameplay csatornam, nagy koltsegvetesbol, de youtube parterseg nelkul, teljesen non-profit cellal, kizarolag szorakozasbol. mar minden szukseges hardver es szoftver megvan a profi kornyezet megteremtesehez, jelenleg a video renderelest fejlesztem. gondoltam megkerdezem hogy masok a kulonbzo eszkozokon hogy latjak a videoimat, mielott barmit is raszabaditanek a halora :) szoval, itt a link, egy teljesen tartalom nelkuli video, egy most regisztralt fiokon:
https://www.youtube.com/watch?v=PvkZdb3A7r8&feature=youtu.be
Koszonom a valaszod!
Nekem nagyon nehez eldonteni, mert nekem eleg illuziorombolo anit a youtube muvel vele a konvertalaskor. A rendereles utan haromszor elesebb a kep mint youtubeon, nagyon nehez eltalalni hogy az adott korulmenyek kozott az adott nyerseket mikent rendereljem hogy tetszen a youtubenak.
Ha ezekkel a paraméterekkel konvertálod, akkor jó lesz, nem fogja megint konvertálni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!