Vélemény a Logitech G502 Proteus Core-ról?
Legjobb. Bar a proteous spectrum jobb valasztas. Mivel pontosan ugyanaz, ugyanannyiba kerul, de van rajta rgb led az alap kek only helyett.
Viszonylag nagy eger, igy kezhez all. A logitech gaming szoftverrel meg testreszabhato a 3 profil, valamint a sok dpi beallitas.
Fps jatekokban kifejezetten jo. Ha rendesen beallitasz egy profilt, par 1-2 dpi-al meg sniper gomb hasznalataval, konnyen tudsz valtogatni kulombozo harcmodor kozott, mint a nagyon tavoli sniper vagy kozeli harcokra, anelkul hogy tul alacsony/magas erzekenyseggel kellene folyton jatszani. Ez teszi kulonosen jova. Foleg hogy a 3 profilbol nekem peldaul van egy fps, tps/moba/valami thirdperson meg egy desktop használatra. Es igy nagyon egyszeruen tudsz jatszani tobb kulombozo jatekkal ugy hogy mindig lesz a szamodra megfelelo beallitas.
Az erzekelo nagyon pontos, azonnal reagal, mindig harcra kesz (de a programjaval firmware frissites legyen az elso!).
Az egerpadrol. Logitech szovet egerpadot hasznalok. Es szerintem zsenialis. Rendelkezik az eger feluletkalibralassal, igy kulon ezzel az egerpaddal meg jobb, vagy kalibralhatod akar a jelenlegi egerpadodhoz hogy a legtobbet kihozd belole. Egyetlen gond, ha a szovet egerpadot osszekoszolod, es altalanos helyett szovetre van kalibralva, az erzekelo elakad, es szaggatasszeruen megy az eger, mert a koszos foltokon nem erzekel rendesen. De folyekony szappannal, furdokatba egy szivaccsal nagyon szepen meg lehet takaritani az egerpadot es ujra mukodni fog.
Osszesegeben szerintem a legjobb. A tobbi rivalissal mint a razer meg steelseriessel szemben az extra gombok miatt megis a logitech a legjobb. Foleg ugy hogy en probaltam boltokban mindharmat, es nekem ez allt kezre a legjobban.
Mindenkepp tokeletes valasztas. Na ezt aztan sikerult tomoren osszefoglalni :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!