Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7-ről windows 10 pro-ra?

Windows 7-ről windows 10 pro-ra?

Figyelt kérdés

Eddig Windows 7-et használtam és egyik ismerősöm küldte az oldalt, hogy csináljam meg,hogy tesztelés folyamán Windows 10-re frissül a gép. Megcsibáltattam és minden szépen megyek, majdnem tökéletes. Kicsit utána néztem,hogy mostan van-e széria kulcsa és van(digitális licenccel).

Az a kérdésem, hogy mostan nekem meg marad a gépemen a Windows 10?

És, így mint insider, mivel más ez a Windowsot mint az amit meg kell vásárolni?

Vagy le tudná nekem írni valaki,hogy mi is ez?

(Microsoft oldaláról van frissítve).

2016. dec. 17. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha erről az oldalról frissítetted, akkor igen megmarad: [link]

Ami azt jelenti, hogy ha újratelepíted a Win 10-et akkor is aktivált lesz magától.

2016. dec. 17. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen innen csak angolul volt és egy kicsit másképpen nézet ki, de Microsoft-volt.

Köszi a választ.

2016. dec. 17. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Viszont ha az Insider oldalról frissítetted, akkor most valszeg egy béta Windows 10-en vagy, ami azért nem a legszerencsésebb, mert lehetnek hibák benne.

Megtudod nézni ha a bal alsó sarokban a start menü melletti keresőbe beírod hogy winver. Akkor kiírja, hogy hanyas verzión vagy most.

2016. dec. 17. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Írd be rendszergazdai parancssorba (windows gomb + X):

slmgr -dli

a licensszel kapcsolatos információkat közli, az aktiváció állapotát, milyen kulccsal aktiváltuk (RETAIL) és a termékkulcs utolsó 5 karakterét mutatja.

slmgr -dlv

a -dli parancshoz képest sokkal bővebb információkat kapunk az aktiválásról.

slmgr -xpr

megmutatja, hogy még mennyi idő van hátra a Windows (következő) aktiválásáig, feltéve hogy még nem aktiváltuk azt vagy nem reatil kulccsal rendelkezünk.

2016. dec. 18. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a gond, ha Insider Preview van most neki, akkor azt eleve nem is kell aktiválni, mert azt kiértékelési céllal adja ingyenesen a Microsoft. Bárki letöltheti és aktivált lesz ingyen magától. Cserébe persze ezzel vállalja a felhasználó a kockázatot, hogy egy még Béta fázisban lévő rendszert használ, aminek lehetnek kisebb nagyobb hibái.

Ha a kérdező a Microsoft Insider-es oldaláról töltötte le az ISO-t és azzal frissítette a Win 7-et, akkor most egy Insider Preview Béta Windows 10 van a gépén.

Azzal a lehetőséggel voszont, amit az #1-es válaszban írtam, úgy véglegesen aktivált Windows 10-e lett volna és nem Béta egy.

2016. dec. 18. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ha innen töltötted le, akkor ha beírod a parancsokat (amiket fentebb írtam), és ilyen képeket kapsz vissza, akkor megnyugodhatsz:

[link]

2016. dec. 19. 15:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsóna, igen pontosan ezek az ablakok jöttek fel.

Mindenkinek köszönöm a választ.

2016. dec. 22. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!