Milyen pc lenne kb.200000ft ból?
Na az a szitu hogy van egy jó ismerősöm aki gépekkel foglalkozik (ez a munkája javítgatja szereli összerakja azokat) na és mondtam neki hogy zeretnék egy jó gépet kb 200000ft-ból (játékokra főleg de másra is mert infó szakos suliba megyek és bla bla bla) na és ugye azt mondta hogy alkatrész árból kihozzuk meg ugye egy kis plusz az összerakás. Ez így hogy jönne ki? Milyen teljesítményű gépre számítsak? ne írjatok nekem az alaplab meg a proci meg stb hogy milyen lesz hanem tapasztalat érdekelne. Ki mennyiért vette a gépét, hogy bírja, meg pár tanács.... Ja meg ajátékok terén mindenféle játékkal játszom. (a helyesírási hibák a költői szabadságomat jelképezi)
Meg anyukám ezt nem érti.. elmondtam neki a tervem hogy hova szeretnék tovább menni meg kell egy jobb teljesítményú gép is elmondtam hogy mennyi ön részem lenne a többi meg szülinapi névnapi karácsonyi ajándék (önrész kb. 160000ft) és aztmondja hogy hogy lehet ilyen sokat költeni egy pc-re meg felesleges (nem vagyunk rossz helyzetben de anya nem az a költögetős tipus) ezt hogy magyarázzam meg neki hogy ez nekem fontos ?? A válaszokat előre is köszönöm :)
Egyszerűen egy GamerPC sose jó befektetés,de aki ilyet vesz az tisztában is van vele.
150K-ból már elég jót is lehet kapni,az meg hogy gépekkel foglalkozik elég relatív dolog.Mert mondjuk tápegység választás esetén konkrétan semmit nem számít ha csak nem villamos-mérnők is egyben az illető,ilyenkor csak tesztre lehet hagyatkozni az meg hozzáértéstől független dolog...
Mire kéne amúgy az a gép?Egész napos játék nem lesz túl jó érv...
#3.Látom te is egy nVidia fanboy vagy,te is megvennéd a GT740 4GB-t egy RX 460 helyett...
Jó befektetés egy szerver,egy autó,egy ház/házfelújítás.A GamerPC minden csak nem az,egy folyamatosan elavuló dolog ráadásul ha mindig kell FHD-ban a 60 FPS 1-2 évente VGA csere stb.
Kérdező:
Arra meg felesleges,összeírók én egy konfigot de semmikép se most mert nagyon drágák az árak(a CPU árak 5-10K-t mentek fel,a RAM és az alaplapárak is,normális táp is csak kevés kapható mert elfogytak a raktárról,VGA árak most rendben vannak).Szóval várj még vele márciusig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!